Lélekmasszázs

Ideális esetben születésünkor testünk, lelkünk és szellemünk egy teljes egységet képez, harmóniában van.
Ám életünk során különböző külső illetve belső (belőlünk fakadó) hatásokra ez az egység megbomolhat és energiazavarok, energiablokkok léphetnek fel, melynek kivetülései (tünetei) a különböző betegségek megjelenése a testünkön, vagy idegrendszerünkön.

A lélekmasszázs során a Páciens energiablokkjainak oldása, az energiák harmonizálása történik.

A kezelő megvizsgálja az aura különböző zónáit, majd auratisztítást végez. Ezek után nagyon gyengéd érintéssekkel energia lesöpréseket, blokkok oldását, az energia hiányos területek energetizálását végzi.

A kezelés közben nem ritkán előforduló eset, hogy egy egy ilyen energiablokk oldásakor a Páciens nevet avagy sírásba fog vagy katarzisszerű élményen megy át. Ez természetes, de nem elvárt jelenség, ha mégis bekövetkezik, akkor semmi szín alatt sem szabad visszafolytani nem szabad szégyelni!

A kezelés utcai ruhában történik fekvő helyzetben, nem szükségszerű, hogy a Páciens elmondja mi a problémája, de a kommunikáció nagy mértékben segítheti a kezelő feladatát, itt meg kell jegyezzem, hogy a kezelőt a kapott szóbeli információk nem befolyásolják ugyanakkor azokat szigorúan bizalmasan kezeli.

Kiknek ajánlom ezt a kezelést?

Akik szorongásos feszültséggel teli életet élnek,
akik nem szeretik, ha erőteljesebben hozzájuk érnek (maszázs, csontkovácsolás),
akik szégyenlősek,
akik már nem tudják hova forduljanak vélt vagy valós pszihoszomatikus betegségük megoldásáért,
akik rendszeresen ki vannak téve a stressz hatásaink.

A kezelés vagy kezeléssorozat eredménye, hogy a Páciens tünetmentessé válik. Az energiablokkok oldásával és az energiaáramlás fokozásával javul a szervek működése, erősödik az immunrendszer, fokozódik az öngyógyító képesség.

Ez az eredmény nem csak a kezelőnek, kezelésnek köszönhető. A Páciensnek tudomásul kell vennie, hogy időről időre feladatokat kap, melyeket el kell végezni. Itt nem képzelhető el, hogy maga a gyógyulni vágyó ne működjön közre „csak várja a sült galambot”, kérem ne értsék félre a szavaimat, de aki abban bízik, hogy neki nincs semmi tenni valója a gyógyulása érdekében és úgy gondolja, hogy azt mások meg tudják helyette csinálni, hát az tévúton jár.
A Paciensen múlik az eredményesség 50%!