Inkább minket másoljanak, mint mi másoljunk

A legjobbak vagyunk a szakterületeinken

Egy ausztrál-magyar barátom mondta egyszer mikor arról beszéltem neki, hogy másolnak minket, lopják az ötleteinket és tehetetlen vagyok bizonyos dolgokkal szemben

“Inkább téged másoljanak, mint te másolj, mert az, hogy téged násolnak azt jelenti, Te vagy a piacvezető és mindig mard nálad valami eszencia, amit nem tudnak lemásolni.”

Csapat

Állandó fejlődésben vagyunk

Test és lélek terapeuta

Pintér László

Így kezdődött:

Egy barátom elvitt egy csontkovácshoz, hogy próbáljam ki, mert neki sokat segített már. Miután megkaptam a kezelést tudtam, hogy ismerem és értem, hogy működik a csontkovácsolás. Úgy döntöttem feladom amivel korábban foglalkoztam és elmegyek egy tanítóhoz és megtanulom a csontkovácsolást.

És így folytatódik:

Miután elkezdtem a csontkovácsolást rájöttem, hogy ez a tudás amit megszereztem kevés a számomra, több tudásra vágytam, hogy egyre jobban segíthessek a hozzám fordulóknak. Így önfejlesztő módon és mesterek által képeztem magam. Elsajátítottam a legtöbb ismert gyógyító masszázst köztük a gyógymasszázst is. A Kranioszakrális terápiát, a Reiki energetizálást és még számos fizikai javulást nyújtó technikát. De ezek sem elégítették ki tudásszomjam, mert tudtam, hogy a legtöbb probléma a fejünkben születik meg, majd ezek után képződik le valamilyen testi tünetté. Így megtanultam a hipnoterápiát amivel már az okot is elérhetjük, ha szükségessé válik.

Aki elindul ezen az úton az soha többé nem tud megállni.

Pintér László

Pintér László

csontkovács, hipnoterapeuta, gyógymasszőr, Reiki mester

Mindenki megérdemli az EGÉSZséget!

Szeretnél a csapatba tartozni?

Dolgozz velünk most!

Ha szeretnél egy sikeres csapathoz tartozni, akkor itt a helyed.